Ünneplőbe öltözik a ház

Címkék: karácsony, divat, ingatlan, rezidencia

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Még több mint egy hónap van karácsonyig, de az utcán, a bevásárlóközpontokban már fényfüzérek lógnak, csillagok villognak, télapók dalolnak. Nem kell, hogy otthon véget érjen ez a hangulat...

Bár egyetlen gyertya lángja is csodákra képes, nem kell a fény erejére addig várnunk, amíg belépünk a házba, hiszen Magyarországon is egyre elterjedtebbek az Amerikában régóta használt kültéri díszek. Külön-külön is megvásárolhatjuk az egyes darabokat, égősorokat bármelyik nagyáruházban találhatunk pár ezer forintért, de több méter magas felfújható hóembert, mikulást, rénszarvast is vehetünk 3-400 000 forintért. Ilyenkor azonban kénytelenek vagyunk magunk beüzemelni a dekorációt, ami nemcsak nehéz, de egy csúszós, síkos tetőn veszélyes is lehet. Érdemesebb tehát felkeresni egy erre szakosodott céget.

Karácsonyi díszben ragyogó ház

A fénydekorációval foglalkozó szakemberek fotót kérnek a házról, vagy helyszíni szemlével kezdenek, mondta el Szabó Emese, a La Belle irodavezetője. Megbeszélik a megrendelővel az elképzeléseket, igényeket, majd látványtervet készítenek, és árajánlatot adnak. Lehetőség van bérlésre is, és az egész dekoráció megvásárlására is. Egy kisebb felszerelés 100 000 forintba kerül, de 1-2 millió forintból szinte minden igény kielégíthető. Ezért a cégek garanciát is vállalnak, sőt, fel is szerelnek mindent, akár következő évben is visszajönnek.

A fényfüzéreknek, függönyöknek, hálóknak, világító jégcsapoknak, motívumoknak természetesen a beltéri megfelelője is megtalálható. Igazi melegséget kölcsönöz az otthonnak egy függönykarnison végigfutó fénykábel, vagy néhány lelógó csillag. Egy fényfüzérrel pedig nem csak a karácsonyfát díszíthetjük, hanem egy nagyobb szobanövényünket is. Ezek az égők ilyenkor kiválthatják a megszokott fényforrásokat, így csak erre az időszakra, a karácsonyra jellemző meleg, narancsos színeket varázsolhatunk.

Természetesen nem csak a fényekkel lehet más színeket vinni otthonunkba. Az ünnepek előtt lecserélhetjük a lakás kiegészítőit, a díszpárnákat, terítőket, esetleg a függönyöket is. A piros a zölddel hagyományos karácsonyi hangulatot teremt, de ha valami modernebbre, merészebbre vágyunk, választhatjuk az aranyat, ezüstöt is. Igazán kedves és értékes apróság egy karácsonyi motívummal, csillaggal, hóemberrel, télapóval hímzett díszpárna, de gyönyörű, ünnepi mintás szöveteket is találhatunk a boltokban.

 

 

1.  Ünneplőbe öltözik a ház
2.  Dekoráció a lakásban

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5