Két középkategóriás erősítőt is piacra dob a Denon

Címkék: erősítő, Denon, high-tech

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Denon idei kínálatában már két olyan frissen bemutatott modell is megtalálható, amely olcsóbb, kisebb teljesítményű, de mégis a cég kiemelkedő minőségét képviseli.

A Denon AV vevőerősítőnek választékát az AVR-1907, AVR-2307 típusú két új modell képviseli ősztől, mindkettő októbertől kerül a boltokba. Az AVR-1907 az olcsóbb kategóriát erősíti, tulajdonképpen a korábban népszerű AVR-2106 továbbgondolt utódjával akad dolgunk, ha ezt választjuk.

A készülék egy közepes méretű szoba megfelelő minőségű behangosításához elegendő teljesítménnyel rendelkezik, 120 Wattos (6 Ohm, DIN) végfokozattal, külön érdekessége, hogy a surround csatornák kettős erősítésre is felhasználhatóak. Digitális jelfeldolgozása 32-bites lebegőpontos SHARC DSP-n történik, és 7.1 előerősítő kimenete mellett több AV és S-Video csatlakozás is található rajta.


A komponens videó bemenetek, amelyekből három darab található a készüléken, HDTV jelátvitelhez is tökéletesen megfelelőek. A surround formátumok kezeléséhez a következő dekóderek állnak rendelkezésre: Dolby Pro Logic IIx, Dolby Digital, Dolby Digital EX, DTS, DTS-ES (Discrete 6.1 és Matrix 6.1), DTS Neo:6, DTS 96/24.

Az AVR-2307 inkább a felső-középkategóriás AVR-2807 szelídebb változata, persze szinte minden megtalálható benne, ami a nagy testvérében is. 135 Wattos (6 Ohm, DIN) végfokozatai erős és biztos hangzást nyújtanak, és a 0,5 dB pontosságú mérőmikrofonos automatikus beállítás mellett lehetőségünk van 8-sávos teljes parametrikus EQ-val belőni a szobában elhelyezett hangszórók tökéletes kiszólását is.

Külön érdekesség, hogy ez a modell HDMI csatlakozóval is el van látva, amely akár 1080p (analóg) videojelek továbbítására is alkalmas. Az AVR-2307 DVD-Audio, és SACD audiojel formátumok konvertálására is alkalmas, valamint az összes Dolby Pro Logic, DTS (ES és Neo egyaránt), és Dolby Digital kódolást tökéletesen végzi. Természetesen a manapság elmaradhatatlan iPod dokkolás sem hiányzik, és a kibővített testreszabhatóságnak köszönhetően pedig átnevezhetjük, komolyabban konfigurálhatjuk a forrásokat is.

Deluxe Magazin

Korábban:

Önmaga konkurense lehet a Denon

Díjat nyert a Yamaha házimozi-erősítője

Milliomosok erősítője

Dobhártyaszaggatás a Denon erősítőjével

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5