Herendi porcelánt kap a Magyar Nagydíj győztese

Címkék: porcelán, luxus, Forma-1, siker

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A világ több mint 50 országában jelen lévő Herendi mindenütt az egyedi, tökéletes művészi eljárással készülő porcelán, a luxus szinonimája. Nem véletlen tehát, hogy a Magyarországon megrendezett Forma-1 szervezői is a Herendi Porcelánra gondoltak, amikor a verseny győzteseinek díjazásáról döntöttek, hiszen így valóban egyedi tárgyak emlékeztetnek majd a legjobb pilóták Hungaroringen elért eredményeire.Tekintse meg galériánkat!

A Forma-1 Magyar Nagydíj győztesének jutalma egy neoklasszicista stílusú, az ókori urnákat mintázó herendi váza lesz. A magas talapzaton álló dísztárgy csipkeszerűen áttört, aranyozott fülei által közrefogott nyakrészen a Herendi Porcelánmanufaktúra logója kap helyet.

A váza elején Budapest talán legismertebb látképe, a Dunán átívelő Lánchíd és a mögötte elterülő Budai Vár épülete látható. A festmény tökéletes kivitelezéséhez kivételes porcelánfestői szakértelemre volt szükség, hiszen a váza felületére úgy kellett felvinni a képet, hogy szemből nézve a görbületek ne torzítsák a látványt.

A Forma-1 Nagydíjra készült díszváza tökéletes esszenciája a Herendi Porcelánmanufaktúra művészetének, amely egy nagyszerű - Magyarországon szám szerint a huszadik - versenynek állít klasszikus emléket.

A konstruktőrök diadalát is Herendi Porcelánnal, egy 52 centiméter átmérőjű falitállal jutalmazzák majd, amelynek tükrében szintén a lenyugvó nap fényében fürdő Lánchíd és a Budai Vár látképe helyezkedik el.

Deluxe Magazin

Korábban:

A herendi csoda

Új mintákat vezet be a Herendi Porcelánmanufaktúra

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5