Ego Diamond notebook öntudatos férfiaknak

Címkék: kreáció, high-tech, gyémánt, notebook

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Exkluzív kollekcióval kedveskedett az egyik luxus műszaki termékeket gyártó cég vásárlóinak. Az Ego Diamond fantázianév alatt futó, gyémánttal díszített notebookok ára 10 és 500 ezer euró között változik, a megrendelők igényeitől függően.

Az Ego Lifestyle luxus műszaki termékeket forgalmazó cég ragyogó kollekcióval mutatkozott be a június végi a belgiumi Millionaire Fair szakvásáron. A holland Ego Lifestyle Ego Diamond név alatt futó exkluzív kollekciója különleges, arany és gyémánt felhasználásával elkészített notebookokból áll. A laptopokat Laurent De Beer és Rodrigo Otazu neves tervezők közreműködésével nyerték el ékszerszerű külsejüket.

Egyedi elképzelések szerint is elkészítik

A férfiaknak készített Ego Diamondnak azonban nem csak megjelenése, hanem ára is lélegzetelállító. A fehérarany Otazu notebookba 600 darab, egyenként 6 karát súlyú gyémántot foglaltak, árát pedig 20 ezer euróban, azaz 5,7 millió forintban állapították meg készítői. A limitált példányszámban készülő, De Beer által megálmodott platina modelleken a gyémántokat aranyba foglalták. Az ebből a típusból gyártott 250 darab mindegyike 10 ezer euróba, vagyis több mint 2,8 millió forintba kerül. Laurent De Beer nevéhez fűződik a Diamond notebook dizájnja is, amelyből csupán száz darabot készítettek, és 25 ezer euróért, azaz több mint 7 millió forintért kaphatóak.

Persze az Ego Lifestyle azokra is gondolt, akik határozott elképzelésekkel rendelkeznek jövendőbeli ékszerlaptopjuk külsejét tekintve. A holland cég természetesen az egyedi igények teljes figyelembevétele mellett is készít notebookokat, amelyek végső ára akár 500 ezer euróra, vagyis 141,5 millió forintra is rúghat majd, attól függően, hogy mennyi gyémántot használnak fel az ékszerlaptopok díszítéséhez.

Deluxe Magazin

Korábban:

Tömör aranyból készül a svájci luxusmobil

A millió dolláros mobil

Aranytelefon Dolce & Gabbana módra

Gyémántszíves iPodot kapnak a hölgyek

Gyémántmobillal rukkolt elő a Motorola

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5