A tíz leggazdagabb fiatal sztár

Címkék: sztár, vagyon, Paris Hilton, milliomos, Olsen

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Sütő Emese

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Míg egyeseknek egy élet kemény munkájára, számos ledolgozott évre van szüksége, hogy elmondhassa magáról, ideje nyugdíjba vonulni, addig néhány feltörekvő sztár viszonylag rövid idő alatt dollármilliókat szed össze. A tíz leggazdagabb fiatal listáján olyan ismert nevekkel találkozhatunk, mint Paris Hilton, az Olsen-ikrek és Maria Sharpova.Tekintse meg galériánkat!

Világszerte számos milliárdos fiatalt találhatunk, igaz többségük csupán szüleik tetemes vagyonának örököseiként kerülhetnek fel a gazdagok listájára. Akadnak azonban olyan fiatalok, akik saját erejükből, tehetségükből, esetleg szerencséjüket meglovagolva halmoznak fel röpke néhány év alatt dollármilliókat számláikon. A Forbes Magazin a 2005-ös keresetek alapján állította össze a tíz leggazdagabb huszonöt év alatti fiatal listáját, akik közt színészek, sportolók, de még szállodalánc-örökösök is akadnak.

LeBron James
A 21 éves kosárlabdázó olyan nagy cégek reklámaihoz adta arcát, mint a Nike és a Coca Cola. Az NBA fenomén LeBron James nem csak egyike a legtehetségesebb profi játékosoknak, hanem a legjobban kereső is a korosztályában. A kosárlabdázó tavalyi bevétele közel 22,5 millió dollár, ami a jövőben még magasabbra nőhet, hiszen jövőre újítják meg szerződését.

Mary-Kate és Ashley Olsen
Az egymástól elválaszthatatlannak tűnő, 19 éves ikerpár vagyona kétségkívül óriási, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy csecsemőkorúk óta számítanak Hollywood kedvenceinek. Mary-Kate és Ashley Olsen saját ruha- és kiegészítő kollekciójuk, valamint DVD-k eladásából és az egyéb jogdíjakból csak tavaly további 21 millió dollárral gyarapították vagyonukat.

Maria Sharapova
A 18 éves orosz teniszcsillag fiatal kora ellenére hihetetlen karriert futott be. Hihetetlenül céltudatosan fókuszál sportkarrierjére és az üzleti életre egyszerre, jól megválasztva a reklámokat, amelyekben főszerepet vállal. A 2005-ös év összesen körülbelül 18,2 millió dollárt eredményezett Maria Sharapovának.LeBron James profi kosárlabdázó

Hilary Duff
Az 1987-es születésű énekes- és színésznő, Hilary Duff egyre inkább a csúcsra tör, hiszen nemrég piacra dobta új kozmetikai termékeit is. Számos kasszasikernek számító film és sláger után állítólag már megállapodni kíván 27 éves barátja, a rocker Joel Madden oldalán. Az érett gondolkodású Hilary Duff egyike a legsikeresebb fiatal kenyérkeresőknek, hiszen csak 2005-ben 15 millió dollárt keresett.

Serena Williams
A fekete bőrű teniszezőnő még testvérénél, Venusnál is lényegesen többet ért el pályafutása során. A 24 éves Serena Williams teniszkarrierjében elért sikereinek köszönhetősen vagyonokat keres nem beszélve a reklámokról és egyéb jogdíjakról, amelyek a 2005-ös évben mintegy 12,7 millió dollárral gyarapították bankszámláját.


Hilary Duff nem csak színésznő, hanem énekesnő is

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan a zenei- és színészi világban egyaránt megállja a helyét, és ez a vagyonán is meglátszik. A tinibálványból dívává érett 19 éves Lohan annak idején még a Herbie című filmben vált ismerté, az egykori kasszasiker feldolgozásában vállalt újabb szerepléséért kapott gázsi és az egyéb bevételek pedig összesen mintegy 11 millió dollárt hozott a konyhára a színésznőnek.

Frankie Muniz
Az eredetileg Francisco James Muńiz IV névre keresztelt húszéves színész egyike a Hollywoodban leggyorsabban feltörekvő fiatal sztároknak. A 20 éves fiatal népszerűségének titka, hogy komikus vénájával nem csak saját, hanem az idősebb korosztályából is számos rajongót tudhat magáénak. Az amerikai születésű Frankie Muniz csak a tavalyi évben 8 millió dollárt keresett.

Paris Hilton
A botrányos magánéletéről és közszerepléseiről híres Hilton-lány előszeretettel aposztrofálja magát színésznőként és modellként. Bár mostanában debütált énekesnőként is, az üzleti életben kétségtelenül nagyobb sikereket ér el. A 24 éves Paris Hilton saját neve alatt futó termékeivel, kiegészítőkkel, parfümökkel, valamint a reklámokért és a valóságshowjáért (The Simple Life) kapott gázsival együtt tavaly mintegy 6,5 millió dollárt vihetett haza.

Ashlee Simpson
A 21 éves amerikai énekesnő a jelek szerint kezd kilépni gyönyörű nővére árnyékából. Jessica Simpson első albuma, az Autobiography 2004-ben jelent meg és rögtön kibérelte a lemezeladási listák első helyét. Karrierjét még egy kínos incidens sem tudta megállítani (Saturday Night Live showban felvételről énekelt és lebukott), 2005-ös lemeze újabb siker volt, olyannyira, hogy csak a tavalyi évben 5,3 millió dollárt keresett.

Adriana Lima a Victoria's Secret egyik modellje

Adriana Lima

A brazil szupermodell egyike a legjobban kereső sztároknak a divatvilágban. A hosszúlábú szépség Adriana Francesca Lima néven született és 24 évesen olyan cégek kampányainak főszereplője, mint a Victoria's Secret, a Maybelline és a Telecom Italia Mobile. Adriana Limának a tavalyi év munkái összesen 4,5 millió dollárt hoztak.

Deluxe Magazin

Korábban:

A világ leggazdagabb focistái

Milliókat hozó sztárnevek

Síron túli gazdagság

Rekordot ért el a milliomosok száma

A világ leggazdagabb focistái

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5