Menyasszonyi ruha tíz esküvő áráért

Címkék: divat, esküvő, kreáció, vagyon, pazarlás

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Különleges, gyémánttal ékesített menyasszonyi ruhát mutatott be Franco Ciambella a milánói esküvő kiállításon. A neves menyasszonyiruha-tervező a június végén tartott Sposaitalián kiállított kreációja kereken 50 ezer euróba, vagyis több mint 14 millió forintba kerül.

Ciambella kreációja
Franco Ciambellát a milliomosok és arab sejkek feleségeinek egyik kedvenc menyasszonyiruha-készítőjeként ismerik szakmájában. A neves tervező a milánói Sposaitalián mutatta be legújabb, 2007-es kollekcióját, amelynek dísze egy 50 ezer eurót, azaz több mint 14 millió forintot érő meseszép kreáció. A szerencsés ara, aki esküvőjére egy hasonló ruhakölteményt viselhet, nem csupán egy egyszerű menyasszonyi ruhát ölthet magára, hanem egy mesterien szabott, gyémánttal ékesített remekművet is. Bár a ruhaköltemény valóban ragyogó, az ára is legalább ennyire káprázatos, tekintve, hogy ekkora összegből tíz, száz-százötven fős magyarországi esküvőt is könnyedén ki tudnánk fizetni.

Franco Ciambella a Salvini ékszerészettel együttműködve készítette el jövő nyári kollekcióját, amelynek fő témája a szív. A gazdag kínálat legfeltűnőbb és egyben legexkluzívabb darabjához egy fátyol is tartozik. A romantikus fejfedőt 12 karát súlyú tiszta gyémánt díszíti, amelyeket három fehérarany szívalakba foglaltak. A luxusruha anyagát tekintve selyem organza, a fűzőrész pedig gyöngyökkel kivarrott.

Bár a Ciambella luxuskreációja értékét tekintve igen különlegesnek számít Európában, készültek ennél jóval drágább, aráknak szánt ruhák is. Az amerikai Renee Strausse tervező minden idők legdrágább, gyémánttal díszített menyasszonyi ruháját készítette el, amelynek értéke 12 millió dollár, vagyis közel 2,7 milliárd forint volt. Ezt megelőzően Anthony La Bate kreációja a Francesca Couture-től bizonyult rekordnak a maga 300 ezer dolláros, vagyis több mint 67 millió forintos árával.

Deluxe Magazin

Korábban:

Elkészült minden idők legdrágább menyasszonyi ruhája

Elkelt Lady Di esküvői ruhájának mása

Luxusruhák és kiegészítők esküvőre

Boldogító igen idilli helyszínen

Extrém esküvői helyszínek

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5