Hitelre is lehet luxuskarórát venni

Címkék: luxus, óra, vagyon, pazarlás, Patek Philippe

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Swiss Watch Credit néven hozott létre finanszírozási szervezetet mintegy ötven svájci luxusóra-gyártó. Az ismert világmárkákat gyártó cégek célja, hogy az átlagos anyagi helyzetben lévő, vagy átmeneti pénzzavarral küzdők is könnyedén hozzájuthassanak olyan prémiumdarabokhoz, mint például az Audemars Piguet vagy a Patek Philippe karórái.

A kifinomult karórák hazájában, Svájcban mintegy ötven ékszerész és luxusóra-gyártó fogott össze annak érdekében, hogy elérhetőbbé tegyék a hétköznapi emberek és az átmeneti anyagi gondokkal küzdők számára prémiumtermékeiket. Swiss Watch Credit néven létrehoztak egy szervezetet, amelyhez egy speciális finanszírozási rendszert adaptáltak, természetesen a karóraeladási piac jellegzetességeit figyelembe véve.

A neves világmárkák készítői azért tartották fontosnak, hogy csatlakozzanak a szervezethez, mivel szerintük túl kevesen engedhetik meg maguknak a luxusórák vásárlását, és azt remélik, a Swiss Watch Credit segítségével egyre többen választanak majd az olcsóbb árfekvésű darabok helyett például Audemars Piguet, Pierre DeRoche, Jaeger-LeCoutre és Patek Philippe termékeket.

Paul Crammatte, a Swiss Watch Credit alapítója elmondta, hitellel kívánják ösztönözni a vásárlókat az ezer és hatvanezer svájci frank, vagyis körülbelül 180 ezer és 11 millió forint közötti összegbe kerülő luxusdarabok előnybe helyezésére. Bár sokan kritizálták a szervezet létrejöttét, mondván olyan embereket adósít el, akik amúgy nem vásárolnának ilyen drága darabokat. A Federation of the Swiss Watch Industry (Svájci Óraipari Szövetség) elnöke szerint ez korántsem igaz. "Ez a szolgáltatás csupán tágabb teret, lehetőséget és szabadságot biztosít a vásárlóknak" - vélekedett Jean-Daniel Pasche.

Ez adott esetben azt jelentheti, hogy egy 10 ezer svájci frankba, azaz közel 1 millió 800 ezer forintba kerülő Jaeger-LeCoutre luxusóráért nem kell azonnal kifizetnünk a vételárat, hanem akár kétéves futamidő mellett havi mintegy 85 ezer forintot vonnak le tőlünk.

Deluxe Magazin

Korábban:

Óratörténelmi modell a Patek Philippe-től

XXL kerámiaóra Svájcból

A luxusórák új nemzedéke

Luxusóra-üzletláncot nyit Amerikában a Swatch

A Patek Philippe óraremekei

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5