Mágnesfutóműves lemezjátszót mutattak be

Címkék: lemezjátszó, high-tech, Transrotor

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Elkészült a Transrotor egyik legelőkelőbb mesterremeke, amely révén ezúttal már nem csak az órák világában, hanem a lemezjátszókéban is találkozhatunk a tourbillon fogalmával. Egy ilyen találkozásnak természetesen az ára is megvan: az aranyozott kivitel esetében ez 28 ezer euró.

A harminc éves Transrotor nem elégedett meg az utóbbi idők és a müncheni High End 2006 kiállításon elért sikereivel sem, ezért valami egészen különleges vállalkozásba fogott Jochen Räke. A cégvezető fáradozásainak eredménye a Transrotor Tourbillon 007 FMD névre keresztelt műalkotás, amellyel a cég új mércét állított fel a high-end készülékek világában.

Transrotor Tourbillon 007 FMD

A név utolsó három betűje a "Free Magnetic Drive" kifejezés rövidítése, amely a mágneses meghajtásra utal. A tömör, nyolc centiméter vastag lemezjátszótányér alatt található a motoregység, amely mágneses erő segítségével adja át energiáját a tányérnak, s ezzel a technikával a mikrorázkódásoknak a legkisebb esélyük sincs arra, hogy megzavarják a letapogatás folyamatát. A lemez felhelyezése után egy súllyal rögzítjük az adathordozót, így lehetővé tesszük a maximálisan precíz leolvasást.

A mágneses technikával operáló készülékre a tű mellett még két tisztító kar is felszerelhető, a Tourbillon 007 FMD-re ezeket persze a vásárlónak kell kiválasztania. A fél méteres szélességű és mélységű lemezjátszót nem elég megvásárolni, haza is kell vinni, ami azért emberpróbáló feladat, mert a Transrotor tömege a gyártó adatai szerint 50 kilogramm. A tekintélyes súlyhoz tekintélyes ár párosul, ha a lemezjátszót krómozott kivitelben szeretnénk birtokolni, 25 ezer eurót (7 millió forintot), ha aranyozottban, 28 ezer eurót (7,8 millió forintot) kell érte fizetnünk.

Deluxe Magazin

Korábban:

Masszív luxuslemezjátszók

Bemutatták a high-tech legújabb trendjeit

Megnyitott a High End 2006 vásár

Egy nagyon súlyos SACD-lejátszó

Milliomosok erősítője

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5