Cartier karkötőket kaptak a sztárok

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Új, színes karkötő-kollekciót dobott piacra a Cartier-hez tartozó Love Bracelet. A különböző színű karláncok mindegyikéhez egy-egy hollywoodi sztár kapcsolható, köztük Sarah Jessica Parker, Salma Hayek és Scarlett Johansson.Tekintse meg galériánkat!

A Cartier híres Love Bracelet kollekciójának darabjait először 1969 nyarán hordhatták először csuklójukon a hölgyek. A cég karkötőit Aldo Cipullo tervezte, aki az ékszer megálmodásakor a modern kivitelezés mellett az ősi designelemek és a legendák ötvözésére fókuszált. A Cartier női-férfi karkötőit olyan híres szerelmespároknak ajánlotta, mint például Elizabeth Taylor és Richard Burton, Cary Grant és Dyan Cannon, Sophia Loren és Carlo Ponti, valamint Windsor hercege és hercegnője.

A Cartier most látta elérkezettnek az időt, hogy újabb Love kollekcióval rukkoljon elő. Bár a Love Bracelet vonal több új elemmel is kiegészült, a leginkább figyelemfelkeltő darabjainak mégis a sztárok neve alatt futó Love karkötők számítanak. A több színben pompázó ékszerek mindegyikéhez egy hollywoodi híresség "tartozik". A rózsaszín arany és a színes selyem mesteri ötvözéséből született ékszerek közel 500 dollárért, azaz körülbelül 110 ezer forintért kaphatóak. A kék Sarah Jessica Parkerhez, a rózsaszín Scarlett Johanssonhoz, a ciklámen Liv Tylerhez, a piros Ashley Juddhoz, a fehér Salma Hayekhez, a zöld Edward Nortonhoz, a lila Spike Lee-hez.

Az új formába öntött 37 évvel ezelőtt született finom, törékeny nőiességet hangsúlyozó karkötők várhatóan újult erővel veszik be magukat az ékszer-kiegészítők világába, főként, hogy több elemmel is hódít a kollekció. A Cartier Love-ban gyűrűk, nyakláncok, mandzsettagombok és jegygyűrűk is megtalálhatóak. Az ékszerek anyagukat tekintve meglehetősen széles skálán mozognak, a rózsaszín aranytól a platináig, amelyek közt több gyémánttal és más drágakővel ékesített darab is akad.

Deluxe Magazin

Korábban:

2006 legértékesebb női ékszerei

A Cartier-történet

Ékszerek francia módra

Őszi ékszerkollekció kizárólag férfiaknak

A legnemesebb ékszer

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5