A millió dolláros mobil

Címkék: millió, telefon, dollár, pazarlás

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Amióta a gazdagok dollárjaira szemet vető designerek rástartoltak a mobiltelefonokra, sokféle érdekes és igen drága exkluzív modell látott napvilágot. Hallottunk már néhány tíz, vagy százezer dollárért kínált mobilról, de azért az egymillió dolláros mobiltelefon hihetetlennek tűnik.

Pedig igaz. A Goldvish nevű svájci cég legújabb, limitált szériájú luxusmodelljének árcéduláján ugyanis pontosan 1 millió dollár szerepel, ami - a jelenleg gyengélkedő forintnak köszönhetően - nagyjából 260-270 millió forintnak felel meg. A szuperdrága mobil furcsa formavilágát egy bizonyos Emmanuel Gueit álmodta meg. Ez önmagában nem lenne nagy durranás, a gyémántberakás azonban egyértelmű üzenetet közvetít: fizetésből élők kíméljenek!

A cég gondolt azokra is, akiknek bankszámláján nem pihennek dollármilliók. A kevésbé tehetősek már potom 25 ezer dollárért (kb. 5,2 millió forint) hozzájuthatnak az Illusion névre hallgató készülékhez. Ezt a modellt is Gueit álmodta meg, akinek a nevéhez számos óra és ékszer tervezése fűződik, és akit a luxusiparág egyik legtehetségesebb formatervezőjeként tartanak számon.


A borsos összegért kézimunkával készített, arannyal vagy akár platinával borított, gyémántokkal ékesített, illetve krokodilbőr betétekkel ellátott ékszertelefont kap a leendő tulajdonos. Minden egyes Goldvish telefonhoz legalább 140 gramm aranyat használnak fel. Ez meg is látszik a készülék tömegén, hiszen 200 grammnál is többet nyom a mérlegen.

A belső tulajdonságait tekintve sem vall szégyent a svájciak ékszermobilja. Bár nem 3G-kompatibilis, de azért az EDGE és bluetooth technológiák nem maradtak ki az adatátviteli lehetőségek közül. A multimédiás funkciók között 1,3 megapixeles kamerát, MP3-lejátszót és sztereó FM-rádiót találunk. De hát ki akar zenét hallgatni egy méregdrága telefonon?

Forrás: Telecom Magazin

Deluxe Magazin

Korábban:

Ékszer-mobilfüggők az olasz műhelyből

Aranytelefon Dolce & Gabbana módra

Milliókért árvereztek el egy arab mobilszámot

Robbanásszerűen növekszik a Vertu

Gyémántmobillal rukkolt elő a Motorola

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5