Ékszer-mobilfüggők az olasz műhelyből

Címkék: ékszer, telefon, Baselworld, óra, ékszer

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A világ legnagyobb show-jaként számon tartott Baselworld kiállítások alkalmával nem kizárólag az óraipar szereplői, hanem a világ legjelentősebb ékszerészei adnak egymásnak találkát. Ilyenkor aztán rendszerint egymást követik a felszabadult partik és a szemkápráztató bemutatók.Tekintse meg galériánkat!

Az alapanyagokat biztosító háttéripar képviselői mellett megtalálhatók a csodálatos ékszereket produkáló ékszertervezők és ékszerforgalmazók népes küldöttsége is, ahol a legjobbakkal találkozhat a kiállításra kilátogató közönség.

Ilyen az olasz Nanis cég is, amely légiesen könnyed és modern vonalvezetésű ékszereivel hívja fel magára a szakma és az érdeklődők figyelmét. Az ékszerészház a legnemesebb alapanyagokat használja kollekciójának darabjai elkészítéséhez.

A Nanis természetesen az olasz elegancia és stílus élharcosaként az aranyműves mesterek kézügyességét helyezi előtérbe ékszerei elkészítésekor. Modelljeik jellemzően kézi munkával készülnek, nem csak az egyes darabok összeállításait, hanem a legfinomabb díszítéseket is kézimunkával dolgozzák ki. Azonban a cég nem porosodott be a tradicionalitás image-ét magára öltve, hiszen klasszikus vonalvezetésű ékszerei mellett meglehetősen sok modern kiegészítővel is találkozhat a szemlélődő. Ilyenek például a nemesfémek és drágakövek felhasználásával készülő, mobiltelefonra akasztható díszek. Másik érdekes kollekciója a cégnek a férfi kiegészítőket felvonultató sorozat, amelyben rendhagyó mintával készített mandzsetta, pénzcsipesz, kulcstartó és karkötő található.

Forrás: Órák Világa

Deluxe Magazin

Korábban:

Gyémántbilincs a de Grisogonótól

2006 legdrágább női ékszerei

Ékszerek a vörös szőnyegen

Őszi ékszerkollekció kizárólag férfiaknak

Kívánatos ékszerek

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5