XXL kerámiaóra Svájcból

Címkék: óra, Rado, kreáció

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az egyik legismertebb svájci dizájnermárka, a Rado új taggal bővítette Sintra kollekcióját. A Sintra XXL tokja és szíja a cég által kifejlesztett, rendkívül kemény kerámiából készül, belsejében ETA kaliber dolgozik.Tekintse meg galériánkat!

A Rado története 1917-ig vezethető vissza: ekkor alapították a Schlup & Co. nevű céget, amely 40 éven keresztül óraszerkezetek gyártásából élt. A Rado márkanevet 1957-ben vezették be, s óráik hamarosan világszerte ismertté és kedveltté váltak modern megjelenésüknek és különleges anyagaiknak köszönhetően. A vállalat 1983-ban beolvadt az SMH Groupba, amely később Swatch Groupként a világ egyik legfontosabb óragyártó nagyhatalma lett. A Rado szerencsére megtartotta önálló identitását, s továbbra is a kortárs formatervezési irányzatokat követő modellekkel látja el a tehetős közönséget.

Egyik 2006-os újdonságuk a Sintra XXL, amelynek négyszögletes, 34 x 44,6 milliméteres tokja és szíja is a Rado által kifejlesztett karcmentes, high-tech kerámiából, úgynevezett DiaStarból készül. Az új típusnak nagyon jól áll a képen is látható fényes, fekete fényezés, de ha valaki jobban szereti a csillogást, rendelhet platinaszínű kivitelt is. A fekete modell fekete számlapot és fémszínű számjegyeket kap. A tervezők a 6-os beosztás helyén apró ablakot nyitottak, amelyen keresztül a dátumot olvashatjuk le.

A Sintra XXL-be az ETA 2892-A2 jelű automata kalibere került, amely 38 órányi járástartalékot tud felhalmozni. A modell számlapját természetesen zafírüveg borítja, és ugyanebből az anyagból készült a hátlap kerek ablaka is, amelybe lézerrel gravírozták a feliratokat. A modell áráról a Rado nem tett közzé információt.

Deluxe Magazin

Korábban:

Mechanikus trükk 20 másodpercben

Újjászületett a francia pilótaóra

Az Omega és a napenergia

Rekord árbevétel a Swatch-nál, keresettek a luxusórák

Keményebb, mint a gyémánt

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5