Marantz újdonságok a High End szakmai kiállításon

Címkék: Marantz, kiállítás, házimozi, high-tech

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

R.B.A.

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A high end világának egyik legdivatosabb kifejezése a multiroom networking, amelyet a Marantz sem hagyott figyelmen kívül Európa legnagyobb szakmai kiállításán. A lakás valamennyi szobájára kiterjedő hálózat mellett a cég a házimozi-rendszerek terén is tovább erősített.

A Marantz a legújabb, szobák között kommunikáló rendszerét PLAC-nak, azaz Power Line Audio Communication-nek nevezte el, amelynek agya, a ZR6001 nevű irányítóegység leginkább egy AV-Receiverhez hasonlít, és a nappaliban érdemes elhelyezni. Ehhez csatolhatjuk kedvenc klasszikus lejátszónkat, például a DV4600-at, erősítőnket (ST7001), majd a másik szobában hozzáköthetjük a klienst, a ZC4001 névre hallgató készüléket, amelyen megszólaltathatjuk kedvenc zenéinket. A kreáció külön érdekessége, hogy a CD-minőségű zene továbbítása az elektromos hálózaton kereztül történik.

Marantz ZR6001

A házimozik terén is brillírozik a Marantz, a High End 2006-ra készítette el a VP-11S1 nevű, egycsipes DLP-projektorát, amely teljes HDTV-felbontásával (1920x1080) kelti fel a figyelmet. A high end készüléknek jó társa lehet a DV-9600 jelű DVD-lejátszó, amely 1080p-s HDMI-upscalinggel rendelkezik.

Szintén kiállították a Ken Ishiwata által tuningolt SACD-lejátszót a müncheni High End 2006-on, amelyet olvasóinknak már bemutattunk. A készülék mellé a japán tervező egy erősítőt is feltuningolt, ez a PM7001 KI jelet kapta.

Befejeződött továbbá a prémium kategóriás 15-ös széria, ennek eredményét is megtekinthetik az érdeklődők a japán kézbe került amerikai cég standjánál. A Marantz 15-ös szériájából mindezidáig az erősítő hiányzott, amely végre elkészült és PM-15S1 néven méltó társa lehet a SA-15S1-es SACD-lejátszónak. A 15-ösökhöz leginkább egy ezekhez optimalizált Mordaunt-Short Performance 6-os hangfal illik, amely összeállítás esetében már bő másfélmillió forintot költöttünk a zene élvezetére.

Deluxe Magazin

Korábban:

Megnyitott a High End 2006 vásár

Fekete fényt vetít a Samsung projektora

Milliomosok erősítője

Egy tuningolt SACD-lejátszó

Bemutatták a Cebiten a világ legdrágább MP3-lejátszóját

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5