Tömör aranyból készül a svájci luxusmobil

Címkék: telefon, luxus, arany, gyémánt, GoldVish

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Új, luxusmobilokat készítő cég mutatkozott be az idei Baselworld kiállításon. A svájci GoldVish készülékei a legmodernebb technológiát képviselik, vázuk tömör aranyból készül, nyomógombjaikat gyémántok díszítik. A különleges telefonok ára 5,3 millió forintnál kezdődik.

Illusion, azaz Illúzió - így hívják a genfi székhelyű GoldVish első luxusmobil-kollekcióját, amely azonban a nevével ellentétben nagyon is kézzelfogható valóság. Az új márka az idei Baselworld kiállításon mutatkozott be. A telefonokat Emmanuel Gueit álmodta meg, akinek nevéhez már számos óra és ékszer formaterve fűződik. A készülék háza 140 grammnyi tömör aranyból készül, a sárgaarany mellett választhatunk vörös- és fehérarany kivitelt is. Akinek ez túl kommersz lenne, platinamobilt is rendelhet. A gombok illetve a rajtuk lévő szimbólumok VVS1 tisztaságú gyémántokból készülnek, de kérésre a házat is briliánsokkal díszítik. A mobilok hátlapja exkluzív krokodil- vagy cápabőr borítást kaphat. A tehetős vevők összesen 15 variáció közül választhatnak, az árak valamivel több mint 25 ezer dollárnál, vagyis közel 5,3 millió forintnál kezdődnek.

A telefonok technikája méltó a külsőhöz. Az Illusion modellek elvileg a világ bármely GSM-hálózatán képesek kommunikálni, felszerelik őket GPRS-szel, USB-csatlakozóval és Bluetooth technikával is. A 8-szoros zoommal rendelkező beépített kamera segítségével álló- és mozgóképeket is készíthetünk. Alapfelszereltség az mp3-lejátszó, a világvevő FM-rádió és a sztereó hangszóró is. A zene-, kép- és videófájlokat 2 gigabájt kapacitású memóriakártya tárolja. A készülékek természetesen képesek e-mail, sms, mms valamint ems üzenetek küldésére és fogadására is. A nagyfelbontású TFT-kijelzőt zafírüveg fedi, az akkumulátor pedig akár 400 órányi készenléti állapotot tesz lehetővé.

A GoldVish emellett minden évben tervezi egy különleges, limitált mobilszéria kiadását is. Ennek első darabja is bemutatkozott a Baselworldön. A bumeráng formájú készülékről csupán annyit lehet tudni, hogy 18 karátos fehéraranyból készült és felületét 120 karátnyi gyémánt borítja. Ez a valódi ékszernek is beillő darab állítólag 1 millió dollárt, vagyis több mint 206 millió forintot ér.

Deluxe Magazin

Korábban:

Itthon is készül már ékszermobil

Gyémántmobillal rukkolt elő a Motorola

Midasz király aranytelefonja

Versenylázban égő mobiltelefonok

Luxustelefon orosz módra

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5