Aukciót szervez Victoria Beckham

Címkék: Victoria Beckham, aukció, sztár, font, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Sütő Emese

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A világhírű futballistanej jótékonysági aukcióját a Világkupa előtti fergeteges partiján rendezi, amelyre 400 hírességet kíván meghívni. Az egykori énekesnő közel 2 millió font, vagyis körülbelül 760 millió forint értékben gyűjtött össze luxustárgyakat, amelyek az est folyamán kalapács alá kerülnek. A bevételt Victoria Beckham a Unicef alapjának számlájára utalja át.Tekintse meg galériánkat!

Victoria, aki egyébként maga is háromszoros anya, mostanában inkább zűrős házasságával tűnt ki, így meglehetősen jó figyelemelterelésnek bizonyulhat számára a luxusestély és az aukció lebonyolítása. A Világkupa kezdete előtt rendezett partit a Beckham házaspár angliai rezidenciáján, a "Beckingham Palace" falai közt tartják majd, az aukció vezetője pedig Graham Norton lesz a Unicef képvisletében.

Az árverésre bocsátott tárgyak egyike egy Asprey gyémánt nyaklánc, amelyet a luxusékszerek tervezője álmodott meg, és amelynek értéke 1 millió fontot, vagyis közel 380 millió forint. A rendezvény 400 kiváltságos meghívottja egy limitált szériájú luxusautóra is licitálhat majd. A 300 ezer fontot, vagyis a majdnem 114 millió forintot érő különleges Bentley egyike annak a tíz példánynak, amely ebből a ritka modellből készült. Az aukcióra bocsátott tételek között szerepel még Victoria rábeszélésének köszönhetően a Jacob & Co. ékszerészet által felajánlott női és férfi gyémánttal díszített órapár, amelyek együttes értéke 600 ezer font, vagyis több mint 227 millió forint.

"David és Victoria lenyűgöző estélyt szeretnének szervezni, ugyanakkor a lehető legtöbb pénzt akarják összegyűjteni az árverésen" - árulta el a házaspár egyik ismerőse. "Rengeteg gazdag meghívottal számolnak, akiknek reményeik szerint égetni fogja a sok készpénz a zsebét a partin."

A rendezvényen hírességek is képviseltetik magukat. A meghívottak között szerepel többek között Károly herceg, Elton John, Liz Hurley, Tom Cruise, James Brown, Robbie Williams és persze a teljes angol válogatott is.

Deluxe Magazin

Korábban:

Beckhamék betörnek a szépségiparba

Hollywoodi partik dollármilliókért

Óriáspartik a világ minden tájáról

Milliókért árverezik el Margit hercegnő hagyatékát

A francia arisztokrácia státusszimbólumai

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5