Gyémántszíves iPodot kapnak a hölgyek

Címkék: gyémánt, high-tech, iPod

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Míg egy férfi szívéhez az iPodok esetében a megabájtokon, a felbontáson és a minimalista méretezésen keresztül vezet az út, addig a hölgyeknél a gyémántdíszítés teheti ellenállhatatlanná a hordozható MP3-lejátszókat. A milánói és a torinói Apple üzleteiben egész sor iDiamond, azaz gyémántos iPod fülhallgató közül választhatnak a gyengébbik nem képviselői.

A gyönyörű darabokhoz a milánói Apple központon keresztül, a Mac@Work cégnél juthatunk hozzá, ahol az exkluzív fülhallgatókat különféle motívumokkal kínálják. A páratlan, eredeti Apple tartozékok választékában a kis, szív alakú gyémántdíszítésűek mellett félhold, csillag és villámot ábrázoló iDiamondok is szerepelnek. A gyémánttal ékesített, fehérarany bevonatú fülhallgatók ára 660 eurónál, azaz több mint 170 ezer forintnál kezdődik, igaz ez az összeg a szivecskés modellek esetében valamivel magasabb. Ezek ára 750 euró, vagyis közel 195 ezer forint, amit a mintából adódó nagyobb anyag-, azaz gyémántfelhasználás indokol.

A kevésbé tehetősekeknek természetesen szintén van választási lehetőségük, hiszen nekik a cég ugyanezt a dizájn-választékot kínálja fel, csak éppen nem gyémánt, hanem rózsaszín zafírdíszítéssel. Abban az esetben, ha a zafírfülhallgatókra esik a választásunk, 564 eurós, azaz közel 147 ezer forintos árral kell számolnunk.

Ha a gyémánt, vagy zafír iPod fülhallgatóknak már birtokosaivá váltunk és kedvet kaptunk további sikkes kiegészítők vásárlására, akkor érdemes megfontolnunk egy Apple luxus iPod-tok beszerzését. A bőr, gyémántokkal gazdagon díszített MP3-lejátszó tartó ára mintegy 1800 dollár, vagyis közel 370 ezer forint. A 44 gyémánttal kirakott "kistáska" több színben kapható, így rózsaszínben, feketében, fehérben, szürkében, bézsben, pirosban, óceán- és babakékben is. Az már csak hab a tetején, hogy a készítők igény esetén a vásárló nevét is megjelenítik a bőrtokon dombornyomással.

Deluxe Magazin

Korábban:

Luxustok iPodhoz

Rózsaszínű, monogramos esküvői iPod

Megjelent az első iPod-wurlitzer

Építsünk mini-hifit iPodból

Valentin-napi iDecket mutatott be az Apple

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5