Sikerült a Freedom of the Seas próbaútja

Címkék: hajó, utazás, luxus, Freedom of the Seas

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Most már biztos, hogy meg kell tanulnunk egy újabb óceánjáró nevét, mivel sikeresen teljesítette első hivatalos próbaútját a Freedom of the Seas, a világ legnagyobb személyszállító luxushajója. Hamburg lakói április 24-én búcsúznak el a Blohm + Voss dokkjába visszatérő, 339 méter hosszú acélvárostól, amely másnap Oslóba megy, hogy végleg elinduljon szolgálati helyére, a Karib-tengerre.

Népünnepély várható ma, április 24-én a hamburgi kikötőnél, amelyre a rendezők mintegy százezer embert várnak. A tűzijátékos, lacikonyhás dokk-parti fő sztárja a Freedom of the Seas lesz, napjaink legnagyobb luxushajója, amelyet a hétvégi kétnapos próbaút után vett át a megrendelő, az amerikai Royal Caribbean Cruises társaság a finnországi gyártótól, az Aker Yards-tól. Ezzel hivatalosan is befejeződtek a javítómunkálatok és a tesztfázis. A megahajót az utolsó simítások végrehajtásáért küldték a hamburgi kikötő 17-es számú szárazdokkjába, ahol öt nap festés után késznek nyilvánították.

A tesztútra a hajó 1800 szerencsés helybélit vitt magával, akikkel együtt a kellemes hétvégi kirándulás végén, vasárnap 13 órakor futott be a Freedom of the Seas a kikötőbe. Az Elba partján már egy hete tízezrek sétálnak fényképezőgéppel kezükben egy-egy jobb fotó reményében.

A Queen Mary 2-nél is nagyobb hajó a tervek szerint április 25-én indul Oslóba, ahol elbúcsúzva az öreg kontinenstől útra kel a Karib-tenger felé a Southampton-New York-Miami útvonalon. Az úszó város végleges otthona a miami kikötő lesz. A karib-tengeri egyhetes kiruccanások június 4-én kezdődnek meg, azonban árról a hivatalos honlap nem közölt információt. Az eBay auckiós weboldalon egy Freedom of the Seas-en való hétnapos üdülésért időponttól függően 5-6 ezer dollárt, vagyis 1-1,2 millió forintot kérnek. Az új óceánjárón minden eddiginél több luxusfelszerelés található, sőt, még egy kisebb tavat is létrehoztak a fedélzeten az építők, ahol szörfözésre is lehetőség nyílik.

Deluxe Magazin

Korábban:

Útra kész a Queen Mary 2 trónfosztója

Uram, lekési a fedélzeti szörfórát!

Elkészült a világ legújabb megahajója

A világ legdrágább hajóutazásai

Lázadás tört ki egy luxushajón

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5