Milliomosok erősítője

Címkék: milliomos, Denon, luxus, erősítő, high-tech

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Megszületett a Denon-birodalom legújabb erősítőcsodája, a durván kétmillió forintos, AVC-A1XVA nevet viselő modell. A jelenlegi csúcsragadozót azoknak ajánljuk, akik nem szeretik túlbonyolítani életüket a formátumok, pixelszámok és rövidítések egyébként is kaotikus világával, ugyanis a Denon mindent tud. Igaz, a luxust itt is meg kell fizetni.

Nem kellett a szomszédba mennie a Denonnak ahhoz, hogy elkészítse az A/V-erősítők osztályelsőjét, elég volt a korábbi csúcsmodellt, az AVC-A1XV-t átalakítani némiképp. Az előd három HDMI-bemenetét a fejlesztők ötre egészítették ki, a nagyfelbontású médiatartalom átvitelén kívül a hálózati hozzáférést is tökéletesítette a Denon. A HDTV-khez idomított videoboarddal az új modell méltó utódja lehet felmenőjének, az első tízcsatornás, teljesen konfigurálható házimozi-erősítőnek. A referenciamodellhez képest a legfontosabb újítás éppen a teljes HDTV-támogatás. Az erősítő játszva boldogul a nagyfelbontású progresszív képjelek fogadásával egészen a maximumig, az 1080p-ig. A minimális veszteséggel dolgozó rendszer az analóg képjeleket kivétel nélkül képes átalakítani HDMI formátumúvá. Az A/D átváltó is még jobb teljesítménnyel dolgozik a gépben, a tévéknél szokásos félképeket a de-interlacing alapon működő Noise Shaping egészíti ki teljes képekké. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy lényegében mindegy, milyen formátumú adathordozóról érkeznek a jelek, az erősítő az elérhető legjobb minőségben továbbítja azokat a képmegjelenítő felé, legyen az projektor vagy képernyő.Különlegessége az erősítőnek, hogy rendhagyóan jó barátságba került az összes elképzelhető hálózati forrással. Az AVC-A1XVA-t nyugodtan csatlkakoztathatjuk számítógépekre, zeneszerverekre vagy internetes rádiókra, az eredmény az Internet-A/V-Receiver-nek köszönhetően ragyogó lesz. Az új modell webszerverrel és saját IP-címmel is rendelkezik. Bár az mp3 és a wma nem feltétlenül a felejthetetlen hangélményről és minőségről szól, az erősítő a PC-k hódító formátumait is engedelmesen fogadja. Nem mellékesen a nagyfelbontású, sokcsatornás SACD és DVD-A lemezek jeleit is a legjobb minőségben továbbítja a hangfalak felé.

Persze annak sem kell aggódnia, akinek "csak" az AVC-A1XV, az előd díszeleg a hifiszekrényén. A tízcsatornás remekmű szintén első osztályú hangversenyteremmé alakítja át a nappalit, viszont ha "sztárvendéget" szeretnénk meghívni szobánkba, akkor ezt egy átfogó szofver-hardver frissítéssel tehetjük lehetővé, ami 1200 euróba, azaz bő 300 ezer forintba kerül. Ezzel a frissítéssel az AVC-A1XV tudása eléri a jelenlegi csúcsmodellét, amelynek ára 7000 euró, vagyis 1,835 millió forint.

Deluxe Magazin

Korábban:

Dobhártyaszaggatás a Denon erősítőjével

Egy nagyon súlyos SACD-lejátszó

A skót hifi magasiskolája

Egy tuningolt SACD-lejátszó

Házimozi magasfokon

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5