Égi luxus légiutazóknak

Címkék: luxus, repülő, Eos Airlines, utazás

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nincs is már olyan szegmense a mindennapoknak, ahol némi felár ellenében ne lenne lehetőség luxusszolgáltatás igénybevételére. Nincs ez másként több ezer méteres magasságban sem, ahol az Eos Airlines a magas minőségű kiszolgálás mellett most extra kényelmet és teret is biztosít a nagy igényű utasoknak.

Az Eos Airlines gépeit elsősorban vastag pénztárcájú üzletembereknek tervezték, akiknél fontos szempont, hogy a repülőút alatt a minél kényelmesebb és tágasabb körülmények között kapcsolódhassanak ki. A New York-i JFK és a londoni Stansted repülőtér közötti oda-visszaút nem kevesebb mint 6500 dollárnál kezdődik, vagyis egy retúr repülőjegy a társaság járatán közel 1,4 millió forintba kerül. Az Eos légitársaság - nevét a hajnal görög istennőjéről kapta - járatain az ügyfeleknek olyan érzésük lehet, mintha csak egy magánrepülőn utaznának. Az egyébként 220 személyes Boing 757 gépeken összes 48 utast szállítanak egyszerre, akiknek fülkéire fejenként 6,5 négyzetméternyi saját terület jut, ami közel kétszer több mint más gépeken. A kis utasszámnak köszönhetően megnövekedett térben a felső rekeszek értelemszerűen szintén igen tágasak, ami egyúttal azt is jelenti, hogy az utasok igény szerint bőröndjeiket is magukkal vihetik a repülőgép fedélzetére. A széles, kényelmes ülések négyes "konferenciateremmé" alakíthatóak, így adott esetben üzleti megbeszélést is tarthatnak az utasok.

Közel kétszer akkora hely jut egy utasra

A magasabb növésű utazónak sem lehet félnivalója, hiszen a puha, kényelmes ülések közel kétméteres ággyá nyithatók ki, garantálva ezzel a teljes pihenést. Az exkluzív kasmírtakarók, valamint a különleges bio-párnák szintén a tökéletes kikapcsolódást hivatottak elősegíteni. Az étkezésre ugyanolyan hangsúlyt fektet a légitársaság, mint a komfortérzet legteljesebb biztosítására. A vacsora nem kevesebb mint öt fogásból áll, amelyet a gép luxuskonyháján készítenek el a séfek.

Deluxe Magazin

Korábban:

Légitaxi, a repülés új formája

Business Class: az elérhető luxus

Nem kell az első osztály

Élet a fellegek közt

A szultán luxusgépe

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5