Aranyból készített nyuszit a Harrod's

Címkék: arany, rekord, font, aukció

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Bemutatták a világ legdrágább húsvéti nyusziját a londoni luxusáruházban, majd azt követően árverésre is bocsátották. A 20 ezer fontos, azaz több mint hét és félmillió forintot érő nyuszira április 16-áig lehet licitálni a Harrod's-ban, a bevételt pedig jótékony célokra fordítják.

A nyuszi 24 karátos aranyból készült
Az értékes nyulat a Swiss Chocolatiers Lindt jellegzetes aranyfóliába csomagolt húsvéti csokinyusziainak mintájára készítették el, azzal a különbséggel, hogy ez a páratlan és értékes darab nem ehető. A Harrod's aranyremekművének súlya kétszerese az eredeti, 200 grammos édességeknek. Lényeges különbség van a két nyuszi ára között is, hiszen míg az egyikből egy három darabos kiszerelés kerül mintegy 2500 forintba, addig arany változatának ára ennek több mint háromezerszerese. A 24 karát súlyú aranyból készített nyuszit nem más berakásokkal ékesítették, mint gyémántkövekkel és rubinokkal, de felhasználtak a díszítéséhez topázt és a kvarc egyik különleges fajtáját, a citrint is.

A ritka húsvéti "csokinyuszit" jelenleg a luxusáruház édességosztályának egyik termében őrzik, ahol a látogatók és vásárlók nem csak gyönyörködhetnek benne, hanem lehetőségük nyílik licitálni is rá. Ehhez csupán ki kell tölteniük egyet az előre kihelyezett formanyomtatványokból, amelyeket ezt követően a gyűjtőládába kell dobniuk. A győztes az lesz, aki minimum 20 ezer fontot, és azon belül is a legtöbbet ajánlja a ritka kincsért. A húsvét végéig tartó licitáláson befolyt összeget az áruház egy gyermekkórháznak kívánja átutalni.

Deluxe Magazin

Korábban:

Aranytorta a Mozart-évfordulóra

Elkészült a világ legdrágább bikinije

Ezüst ötezrest kapott Bartók

Egy aranyos ötvenezer forintos

Az arany sószóró

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5