Beckhamék betörnek a szépségiparba

Címkék:

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A kozmetikai világcég, a Coty Inc. bejelentette, hogy szerződést írtak alá a világ leghíresebb párosával, David és Victoria Beckhammel. A megállapodás értelmében a Coty Beauty kifejleszti és piacra dobja a Beckham Beauty House kozmetikai termékcsaládot, amely többek között parfümvonalat is tartalmaz majd. Az első, David Beckham nevével fémjelzett illatot még az ősszel forgalomba hozzák néhány európai nagyvárosban, mielőtt bevezetnék Ázsiában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban.

"David Beckham elképesztő személyiség, ő az első férfi híresség, aki áttörte a határvonalat a sport és a divat között. Sőt, mint az angol futballválogatott csapatkapitánya és a Real Madrid játékosa, David Beckham valószínűleg a jelenkor leghíresebb focijátékosa, miközben az erőteljes stílusa olyan külsőt kölcsönöz neki, amellyel igazi globális jelenséggé nőtte ki magát"- mondta Bernd Beetz, a Coty Inc. vezérigazgatója. "Ő és felesége, Victoria igazán izgalmas pár. Ez lesz az első alkalom, hogy illatot kreálunk egy párral, és egyáltalán, egy férfivel. Beckhamék testesítik meg azokat a sztár attribútumokat, amelyeket mi keresünk márkáinkban."

David Beckham nemrégiben jelentette be, hogy indít egy új, szabadidőruházat-vonalat az Adidason belül (szintén Coty Inc.), amiről így nyilatkozott: "Nagyon boldog vagyok, hogy a Cotyval dolgozhatom. Igazán jó hírnevük van, és már alig várom jövőbeni együttműködésünket."

Forrás: EPA

Steve Mormoris, a Coty Beauty Europe International Marketing első igazgatóhelyettese a bevezetéssel kapcsolatban ezt mondta: "Ez az első lépés egy terméksorozat és munkakapcsolat fejlesztésében, és ez igazán nagy izgalommal tölt el bennünket. Tudjuk, hogy képesek vagyunk létrehozni egy meghatározó luxusdivatházat Daviddel és Victoriával, akik a világ kedvenc párosát alkotják. David különleges kisugárzásával és új stílusával meghatározó modellje lett a felnövő generációnak, az egyik legkarakteresebb férfi híresség, aki képes létrehozni saját illatmárkáját."

A szerződés anyagi vonzatáról egyik fél sem nyilatkozott.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5