India az egészségturizmus új célpontja

Címkék:

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Sebészeti beavatkozással összekötött sütkérezés lehet az idei nyár slágere a brit utazási irodák katalógusaiban. Az egykori gyarmatbirodalom magánklinikáinak színvonala és ára is vetekszik az európaiakéval.

A brit és ír fogászati turizmus az utóbbi években már kisebb iparággá nőtte ki magát Magyarországon. Úgy tűnik, az ötlet nyomán további úticélokat szemelt ki magának a tetemes egészségügyi gondokkal küszködő szigetország. Az egyik legnagyobb brit utazási iroda, a Thomas Cook legújabb ajánlatai között reményei szerint két-három hónapon belül indiai napsütéses nyaralást és sebészeti beavatkozást kínál majd utasai részére. A csomagban a repülőjegy árán kívül egy magánklinikai operáció és néhány napos tengerparti gyógyulás szerepel. Az utazási iroda nagy reményeket fűz az új ajánlathoz, melyet először hazai közönségén akar tesztelni. Amennyiben az ötlet kedvező fogadtatásra talál, külföldi irodákra is kiterjesztik az értékesítést.

Az indiai magánklinikák sokszor magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak, mint az egykori gyarmatosító intézményei. Áraik jóval alacsonyabbak, mint amit egy hasonló színvonalú brit magánkórházban kellene fizetni, miközben a gyakran emlegetett várakozási idő is megspórolható.

Forrás: EPA
Indiában a hit által még mindig sokan remélnek gyógyulást

"Olyan csomagokat ajánlunk ügyfeleinknek, melyben a kellemeset összeköthetik a hasznossal. Áraink mindenki számára megfizethetők, ami főként annak köszönhető, hogy az egészségügyi ellátás jóval kevesebbe kerül Indiában, mint Nagy-Britanniában, s ez vonzóvá teszi ajánlatunka", nyilatkozta az utazási iroda indiai szóvivője. Még néhány jogi és biztosítási kérdés tisztázásra vár, de az iroda reményei szerint rövid időn belül sor kerülhet az "éles tesztelésre". Amennyiben a Thomas Cook ötlete beválik, akár 15 százalékkal is növekedhet az Indiába utazó, gyógyulni vágyó britek aránya. Az olcsóbb egészségügyi ellátás tavaly 150 ezer nemzetközi vendéget vonzott a keleti országba, akik közül 400 a szigetországból érkezett.

Korábban:

Taj Mahal, az indiai idegenforgalom ékköve

Wellness-központ a tenger mélyén

Edzőterem a hotelszobában

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5