Grillbajnokságot rendeznek Balatonaligán

Címkék:

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A szokásosnál is többen neveztek már eddig is a 7. Grill Világbajnokságra és a 6. Magyar Grillbajnokságra, amelyre július 1-3. között kerül sor a Club Aligában.

A nagy nemzetközi ízverseny jelszava: tedd az embereket boldoggá, barbecue-zz és szerezz barátokat a világ minden tájáról! Eme eszme hirdetői már hetedszer találkoznak Balatonvilágoson, a Club Aliga üdülőkomplexumban, hogy eldöntsék a legnehezebbet: ki a világ legjobb grillezője?

A World Barbecue Association és a Magyar Grill Szövetség közös rendezvényére meghatározott szabályok szerint lehet jelentkezni, a nevezési díj 250 euró, amely magában foglalja a 3x4 méteres, három oldalról zárt sátor és nyersanyag biztosítását, faszén, gáz és áramvételi lehetőséget, valamint egy 6 fős csoport 2 éjszakai szállását svédasztalos reggelivel.
A részvételi lehetőség korlátozott, a visszaigazolás érkezési sorrendben történik. Nagy sikere volt tavaly a halak és a zöldségek grillezésének is - legalább annyian választottak a sütögetésre vegetáriánus alapanyagot, mint húst.

A neves gasztronómusokból álló zsűri mellett a nagyközönség is dönt: a kóstolók szavazatai alapján díjazásban részesül a legjobb külföldi, illetve magyar versenyző. Lenzsér Csaba, a Magyar Grillszövetség elnöke elmondta, az idén minden eddigit felülmúló ízkavalkádra számíthatnak a résztvevők, az ukránoktól a finnekig, az angoloktól az osztrákokig.

Forrás: MTI

Korábban:

Gasztronómiai randevú 2005

Különleges asztali örömök

Kiállították A magyarok asztala című könyvet az Országházban

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5