LCD képernyők a fürdőszobában

Címkék:

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A vízálló műszaki eszközök világát éljük. A kamera és a rádió már a múlté, ma már az LCD képernyős televízió kap helyet a párás terekben.

A TileVision 10.4 inch-es televízió rozsdamentes acélkeretével bármelyik fürdőszobában megállja a helyét. Az acélkeretnek köszönhetően harmonizál a fürdőszoba vagy konyha egyéb fémfelületével, és beleolvad környezetébe, nem vonva el a figyelmet a többi tárgy szépségéről. Üzemen kívüli állapotában leginkább egy füstös tükörre emlékeztet, míg bekapcsolva a legjobb minőségben élvezhetjük kedvenc műsorainkat a 99 csatorna valamelyikén.

A vízálló felületnek köszönhetően a fürdőszoba bármely pontján elhelyezhető, akár egy zuhanykabinban is. A 17"-os LG-Phillips képernyő ideális tartozék fürdők vagy szaunák számára, de nem hiányozhat az 5 csillagos szállodák lakosztályaiból vagy a luxus lakóparkok otthonaiból sem. A képernyő melegíthető, így a legforróbb fürdőben sem párásodik. A készülékhez hitelkártya nagyságú, vízálló, infravörös távkapcsoló és mennyezeti, vízálló hangszóró tartozik.
 
Noha képernyő méretben kisebb, hasonlóan magas igényeket kíván kielégíteni a VideoTree 12"-os LCD készüléke, amely főként a konyhai tévézés szerelmeseinek készült. A kidolgozás ötvözi a magas fokú biztonsági követelményeket az esztétikai szempontokkal. Szinte észrevétlenül olvad környezetébe, a felületes szemlélő akár kisebb sütőnek is nézheti a két oldalán hangszóróval ellátott készüléket.

Egy vízálló példány

Alapvetően alumínium színben kerül forgalomba, amely kívánság szerint változtatható. A tervezők gondoskodtak a szerkezet könnyű beépíthetőségéről, valamint arról, hogy a 4,6 kilogramm súlyú televízió szükség esetén egyéb bútordarabok rongálása nélkül, könnyen kiemelhető legyen. A készülék és infravörös távkapcsolója vízálló, az avatatlan kezektől biztonsági zár védi meg. Hasonlóan előbbi társához, ez is folyamatos melegítő funkcióval van ellátva, így változatlan képminőség mellett hódolhatunk a sütés-főzés vagy a fürdés örömeinek.

Korábban:

Plazma TV lift

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5