Christian Lacroix második lakástextil-kollekciója már Budapesten is

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Magyarországon is kapható a Christian Lacroix és a Designers Guild lakástextil-márka második közös kollekciója, az Air de Paris. A látványos, teátrális stílusáról ismert Christian Lacroix márka egy évvel ezelőtt kirándult először a lakástextíliák és kiegészítők területére.

A színpompás lakástextíliáiról és tapétáiról ismert Designers Guild márka felkérésére a francia divatház vezető tervezője, Sacha Walckhoff egy olyan kollekciót alkotott, melyet főként Christian Lacroix szülővárosa, Arles inspirált.


Párizsi életérzés a lakásban

A Hephaistos üzletében kapható sorozatban rusztikus lenvásznak találkoznak fényűző taftokkal, hímzésekkel és selymekkel, egyes darabjai pedig a naplemente ragyogó színátmeneteit idézik fel. Az Air de Paris kollekcióban továbbra is Dél-Franciaország motívumai játsszák a főszerepet, de ötvöződnek Párizs kozmopolita, modern és friss hangulataival.

Míg egyes textileken a világváros jellegzetes motívumai is megjelennek, mások csak színeikkel, vibrálásukkal, üdeségükkel, stilizált formában idézik fel Párizst, vagy frissítik fel a Christian Lacroix márkától megszokott, rézkarcos, zebramintás, rózsás világot. A 13 különböző lakástextil mellett a kollekciót 7 tapétaváltozat, valamint számos díszpárna és szőnyeg is kiegészíti.

A végeredmény egy rendkívül jól variálható, változatos, fiatalos és izgalmas sorozat, mely számos lakberendezési stílushoz illeszkedik.
    

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5