Sorozatban gyűjti az elismeréseket a magyar luxuscsokoládé

Címkék: csokoládé, kitüntetés, díj, chocoMe

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Rövid időn belül három rangos elismeréssel gazdagodott a kézműves csokoládét gyártó, magyar chocoMe. A cég tulajdonosa a Deluxe Magazinnak azt mondta, hogy a rangos elismerések főleg a külföldi terjeszkedés szempontjából jönnek jól.

A Magyar Innovációs Alapítvány a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj keretén belül elismerésben részesítette a chocoMe Kft.-t. A díjat a "chocoMe egyedi igények szerint elkészített kézműves csokoládéiért" ítélték oda, melyet jelentős innovációnak minősített a szövetség. Az elismerő oklevelet dr. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, egyben a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottságának elnöke, valamint prof. Závodszky Péter akadémikus, egyben a Magyar Innovációs Alapítvány kuratóriumi elnöke adták át Mészáros Gábornak, a chocoMe Kft. tulajdonosának.

A 2010-ben indult chocoMe termékfejlesztésének köszönhetően a táblás csokoládé olyan különleges feltétekkel készülhet, mint a Hawaii-ról érkező fekete tengeri só, a brontei pisztácia, a Goji bogyó, a narancsosbors fűszerkeverék, a kandírozott rózsa-, jázmin- vagy ibolyaszirom, a 23 karátos aranypelyhek, a liofilizált gurulós málna, meggy, eper, őszibarack, vagy akár a Haribo gumimaci.

MTI
A rangos hazai díjakat külföldön is elismerik

A csokoládéra szánt feltétek a liofilizált gyümölcsök, fűszerek, magvak, különleges feltétek, dekorációk kategóriákba tömörülnek, és ezekből maximum öt feltétet tudnak az érdeklődők a saját csokoládéjukon elhelyezni, a teljes lehetséges variációk száma eléri a 60 milliót. A magyar luxuscsokoládé eljut Franciaországba, Ausztriába és várhatóan Ausztráliába is.

Elismerték a munkát

"Ez a kitüntetés nagy elismerése a munkánknak" - mondta a Deluxe Magazinnak Mészáros Gábor tulajdonos. "Komoly zsűritagok döntöttek erről az elismerésről, nem lehet véletlen, ha az ő tetszésüket elnyerték termékeink. A három fő díjazotton kívül 27 pályázatot ismertek el a sok közül, ezt természetesen kommunikáljuk majd, hosszú távon előnyt jelent számunkra."

"A közelmúltban elnyertük a Pakk Csomagolásdizájn-verseny első helyét az élelmiszer-édesség kategóriában, illetve a hazai reklámszakma Oscar-díjának számító Arany Pengét is szereztünk a digitális technológiai megoldások kategóriában. A Secret Message Facebook-programunkat ismerték el, amelynek segítségével személyes üzenetté alakítható a csokoládé: minden feltétnek jelentése van, amelyet a megajándékozott a Facebook-program segítségével dekódolhat."

Külföldön jól jön

"Megpályáztuk a Magyar Termék Nagydíjat is, nem akarunk semmit elkiabálni, de jó esélyünk van egy újabb elismerésre. Már a harmadik fordulónál járunk, a bizottság újabb mintákat kért, augusztusban lesz eredményhirdetés. Azért jók ezek az elismerések, mert nagy terveink vannak a külföldi piacokon, ezek pedig olyan díjak, amelyeket más országokban is értékelni tudnak a fogyasztók. Hosszú távon csak profitálhatunk belőlük."

Egy 100 grammos chocoMe-csokoládé ára feltéttől függően körülbelül 1800 forinttól indul.

 

 

 

5 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

adela | 2011. július, 19., kedd 21:18:24

Ha sok ember ilyen kreatív és kitartó lenne akkor Magyarország nem itt tartana. Miért fáj másnak hogy valakinek van álma, célja, igazi tehetsége amit képes megvalósítani?Inkább összefogásra és támogatásra van szükség nem széthúzásra. Megkérdezném Kiss Péter mit alkotott meg eddig ami világszínvonalú?...

Éva | 2011. július, 19., kedd 20:39:25

Csak gratulálni tudok, családom nagy rajongója ezeknek a finomságoknak, és akiket megajándékoztunk velük, nagyon örültek. További sok sikert kívánunk !

Berényi Méz | 2011. július, 1., péntek 16:48:36

"Kiss Péter" Tipikus irigy magyar komment! Örülnünk kellene és büszkének lenni rá, hogy egy fiatal honfitársunk megalkotott egy világszínvonalú terméket! Gratulálunk Gábor, csak így tovább!

koxx | 2011. június 28., kedd 12:15:41

Ezzel csak annyi problémám van, hogy pl egy Michel Cluizel étcsokoládé 100 grammos kiszerelésben legalább 30%-kal olcsóbb.

Kiss Péter | 2011. június 23., csütörtök 14:33:34

Jó hogy lehet kapni!A kisnyugdíjasok már alig várták.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5