A Cannes-i Filmfesztivál legbizarrabb pillanatai - fotókkal

Címkék: Cannes, film, fesztivál, fotók

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Cannes-ra gondolva általában a vörös szőnyegen tökéletesen pózoló színészek ugranak be, pedig aki megteheti, hogy részt vesz a a tizenegy napos ünnepségen, egyéb látnivalókról is bőven beszámolhat. Sokszor érdekesebbről vagy bizarrabbról, mint elsőre gondolná.

Természetesen elsősorban rosszul sikerült ruhakölteményektől kaphatunk erős borzongást, így például 'Leslie' Afida Turner francia színésznő bevonulója után kaphatunk a fejünkhöz, de érdemes megemlíteni Mimi Le Meaux egyfilmes színésznő bevonulóját, aki valószínűleg elvette a divattervezők kedvét az átlátszó ruháktól néhány hónapra.

Érdekes képet festett Christian Louboutin divattervező modelljeivel, akik fekete csuklyában és a teljes lábat eltakaró szivárványszínű csizmában lépdeltek a vörös szőnyegen. Még különösebb képet festett Roxane Mesquida színésznő, aki egy gumiabroncson pihent meg Quentin Dupieux következő filmjét promotálva. Őt egy gumiabroncs formájú úszógumiban fényképezték le.


Nem lehetett könnyű a dolga annak a modellnek sem, aki az Outrage című film bemutatóján egy nagyjából egyméteres fejdíszben kísérelt meg bejutni a bejárati ajtókon.

A filmek promotálásáért egyébként sokmindent hajlandóak bevállalni a színészek, Mallika Sherawat például egy kígyó nyelvét kóstolgatta a Hisss című film bemutatóján, de a Zombie Women Of Satan című filmre összegyűlt, véresre maszkírozott modellek is meghökkentő benyomást keltettek.

Az, hogy Daphne Burki francia tévés műsorvezető cipővel a vállán jelent meg, már fel sem tűnt ilyen közegben senkinek. Ő így tekintette meg Woody Allen legújabb filmjét. Persze még mindig ízlésesebb ruha ez, mint amit a B-kategóriás filmszínésznők öltenek sokszor magukra, Julie Atlas Muz ruhája például sokkal jobban illene a Grand National lóversenypályára, mint Cannes-ba.

Ha a kamerák mögé kerülünk, olyan jeleneteket is elcsíphetünk, amik nem a nagyközönségnek szólnak. Lambert Wilson francia színész keze is illetéktelen területre tévedt, nem sokkal ezután pedig a Des hommes et des dieux című filmbeli rendezőjét csókolja meg óriási hévvel a színész. Pedig még el sem kezdődött ekkor az éjszakai nyüzsgés, amikor még vadabb dolgok is megtörténnek a meghívottak szerint.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5