A mézes a legkeresettebb magyar pálinka a Budapesti Pálinkafesztiválon

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Budapesti Pálinkafesztivál 2010-en több mint négyszáz pálinkából választhattak maguknak a vendégek. Idén ismét a mézes pálinkák aratták a legnagyobb sikert.

"A mézes továbbra is a legkeresettebb pálinka" - értékelte a négynapos Budapesti Pálinkafesztivált Maros Róbert főszervező, aki szerint a pálinkakészítőknek egyre inkább csökken az ellenszenve a mézes párlatokkal szemben, és elfogadják a tényt, hogy a fogyasztók számára ez a legkedvesebb.

Budapesti Pálinkafesztivál
Ismét a mézes volt a legkeresettebb pálinka

Kiderült, hogy a rendezvényen debütáló pálinkakoktélok is sikeresen szerepeltek, a vendégek előszeretettel ittak a profi mixerek által kevert italokból.

A fesztiválon a györkönyi Márton és lányai standja volt a leglátogatottabb, de a többi kiállító sem panaszkodott.

Budapesti Pálinkafesztivál
Négyszázféle párlat

A pálinkák mellett a házi sajtok, a finom borok, a pezsgők, és a kolbászok is keresettek voltak. A különleges ízekhez exkluzív program párosult. A fesztiválra több külföldi zenekar is érkezett, többek között a francia, immár visszatérő vendégnek számító Palinka, de a közönség a nyitónapon fellépő Kiscsillag valamint a többi magyar zenekar és a cigányprímások muzsikáját is élvezte.

 

 

 

2 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

sompalinka | 2010. május 19., szerda 10:56:27

Talán az alábbi idézetben megszólalónak, akit egyébiránt "szakértőként" ismerünk, illene nem keverni a szakmai kategóriákat! "A mézes továbbra is a legkeresettebb pálinka" - értékelte a négynapos Budapesti Pálinkafesztivált Maros Róbert..." Szóval, ha összezavarni óhajtjuk a fogyasztót, akkor rendben (?!),ez ma már gyakorlat, ha a gyenge minőségű pálinkát kívánjuk mézzel, ágyazással feljavítani rendben (?!), ezt is magas szinten műveljük! A bajt, mindenekelőtt én a szakmai morál színvonaltalanságában, az igénytelenségben látom, ami viszont anyagi, üzleti értelemben bizonyosan hasznos! Egyeseknek! Egyébiránt egy pálinkaalapú, természetes anyagokból összeállított "pálinka-likőr" lehet teljesen korrekt, ezzel semmi baj, de mondjuk ki,az nem pálinka, hanem egy minőségi likőr! Így már rendben lenne!

Pach Gábor | 2010. május 12., szerda 14:22:05

Tisztelt Szerkesztő! Legalább ti, - akik sokat tettetek a pálinkáért - ne legyetek pongyolák! A pálinka és a mézes 2 külön fogalom, és remélem az is marad!!! Minden ami mézes NEM PÁLINKA! A pálinka készítőknek igen is nagy az ellenszenve ezen készítmények ellen! Tisztelettel: Pach Gábor reprezentáns Zimek Manufaktúra www.palinka.info Hundeszt az Év kereskedelmi főzdéje: 2006 Destillata Nemzetgyőztes 2007, 2010

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5