Barkácsgép Swarovski kristályokkal

Címkék: barkácsgép, Bosch, kristály, Swarovski

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Bosch Swarovski kristályokkal díszített 87 ezer forintos akkus csavarhúzója teljesen működőképes, de nehéz elképzelni, hogy kacsalábon forgó kastély építésénél hétköznapibb munkákra is használná valaki.

Az autóalkatrészeket, ipari és háztartási eszközöket és számos más terméket készítő német Robert Bosch GmbH idén ünnepli alapításának 125. évfordulóját. A Bosch Swarovski akkus csavarhúzó azonban nem csak ebből az alkalomból készült, hanem abból is, hogy a cég nemrég adta el a tízmilliomodik IXO márkájú csavarhúzóját.

bornrich.com
Vigyázzunk, hova tesszük le használat közben

A 460 Swarovski kristállyal ékesített barkácsgépből csak 2000 darab készült, 470 dollárért (87 ezer forintért) lehet hozzájutni. Egyedi tervezésű dobozában egy vezeték nélküli töltő és egy csavarhúzófej-készlet is található.

A Bosch akkus csavarhúzója nem az első ház körül használatos eszköz, amit Swarovski kristályok csillogásával öveztek. 2006-ban az osztrák üveggyártó és -csiszoló cég és a szlovén Gorenje öt kristályokkal borított hűtőgépet készített, amelyeket jótékony célú árverésre bocsátottak, az egyiket 23,5 millió forintnak megfelelő összegért vették meg. 2008-ban a Goldstriker International 3100 darab kristállyal kirakott kávégépét 650 ezer forintért lehetett megvásárolni, tavalyelőtt pedig az Elektrolux felkérésére egy lengyel dizájner készítette el a világ legdrágább - 4,5 millió forintos - porszívóját, amelyet 3730 kristály ékesít.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5