Hogyan szépülnek kés nélkül a sztárok?

Címkék: plasztikai sebészet, sztár, szépség

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A plasztikai műtét egyre kevésbé divat a sztároknál, inkább kevésbé drasztikus, gyakorlatilag láthatatlan módszereket alkalmaznak, hogy megállítsák az időt. A szakemberek azonban látják, hogy milyen kezeléseket tagad le Jennifer Aniston, Victoria Beckham és Sarah Jessica Parker.

A műtét már nem menő

Régebben a plasztikai műtétekkel fiatalodó sztárok már akkor örültek, ha az eredmény jobb volt, mint a természetes állapot, és nem foglalkoztak azzal, hogy mennyire hatnak természetesen a feltöltött, ránctalanított, átszabott testrészeik. Ma már az is elvárás, hogy a szépészeti beavatkozás nyomait a hozzá nem értők kivételével senki ne vegye észre, és a hírességek különböző csodadiétákra, a génjeikre egyéb dolgokra foghassák korukat meghazudtoló megjelenésüket.  


Már nem bíznak a késben

A Daily Mail kellően rosszindulatú módon abból indult ki, hogy a plasztikai műtéteket tagadó sztárok hazudnak, ezért a brit lap Nick Milojevic, a Harley Medical Gruop nevű plasztikai sebészet egyik orvosának segítségével elemezte ki a középkorú sztárok árulkodó arcvonásait.

A túlzásba vitt botox már kezd kimenni a divatból, a dívák ugyanis nagyon sok kritikát kaptak kifejezéstelen arcuk miatt, és úgy tűnik, hogy a kellően magas számú félresikerült plasztikai műtét miatt a sztárok kétszer is meggondolják, hogy kés alá feküdjenek-e vagy sem. Ezért inkább műtéti beavatkozást nem igénylő terápiáknak vetik alá magukat, ezeket azonban rendszeresen kell elvégeztetni, hogy eredményesek legyenek.

Mitől feszes a dekoltázs?

Gwyneth Paltrow kemény edzésekkel és szigorú étrenddel magyarázza azt, hogy 37 évesen is annyira jól néz ki a Vasember 2-ben. Dr. Milojevic szerint ehhez a megjelenéshez a sztárnak át kellett esnie különféle nyak- és ráncfeltöltő kezeléseken, és valószínűleg túl van már néhány "baby botox" injekción is. Ez egy csökkentett hatóanyagú, kéthavonta esedékes botoxkezelést jelent, amely nem teszi természetellenessé és kifejezéstelenné a tekintet.


Kis adag botox nem okoz kifejezéstelen arcot

Jennifer Aniston nem öregszik, hanem egyre fiatalodik, ennek ellenére azt nyilatkozta, hogy soha életében nem találkozott még botoxinjekcióval. A szakember viszont igen, és tapasztalata szerint a színésznő szeme és a homloka körüli ráncok hiánya egyértelműen azt támasztja alá, hogy a 41 éves sztár nem mond igazat, amikor egészséges életmódjával indokolja a kinézetét. A szakember szerint a nyakát is Botox-szal kezeltette, hogy a dekoltázsa feszes maradjon. Az is köztudott, hogy hollywoodi karrierje beindulása előtt egészen máshogy nézett ki a színésznő orra.

Szenvednek a makulátlan bőrért

Sarah Jessica Parkerről igen kevesen tudják, hogy hogyan is néz ki a valóságban, általában csak valószerűtlenné photoshopolt képeken és profi sminkben látható. A 45 éves színésznő azt állította, hogy soha nem feküdt kés alá, kevés szabadidejében pedig, ami a gyereknevelés mellett marad, futni jár, és mindenféle drága krémet ken magára. Az orvos véleménye szerint a színésznő rendszeresen kap botoxinjekciókat, mert az állkapcsán túlságosan feszes a bőr, ezenkívül valószínűleg kémiai hámlasztást vagy dermarollert alkalmaz.

dailymail.co.uk
Néhány tagadó

Victoria Beckhamnek természetesen senki nem hiszi el, hogy a barnaságán és a körmén kívül minden eredeti rajta, valószínűbb, hogy ennek az ellenkezője igaz. Külseje drámai változásokon ment keresztül, mióta felbukkant  Spice Girls-ben, és nemcsak azért, mert az évek során csontsoványra fogyott.

A szakember szerint Victoriának problémái vannak a bőrével, ezért rendszeresen különféle fájdalmas hámlasztó kezeléseknek és mikrodermabráziónak (bőrcsiszolásnak) veti alá magát, hogy eltüntesse a bőrhibáit.

 

 

 

1 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Szabó Levente | 2010. május 29., szombat 14:50:42

Ezeket már nyugdíjazni kellene, mintsem botoxolni. Hadd jöjjenek a fiatalok! A fiatalsággal semmilyen botox nem versenghet...

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5