Az Év golfozói Magyarországon

Címkék: golf

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Magyar Golf Szövetség évente öt kategóriában (férfi, női, junior, senior férfi, senior női) ítéli oda az Év golfozója címet.

Ahhoz, hogy valaki elnyerhesse a rangos elismerést, az MGSZ által meghatározott, kihirdetett és jó néhány éve érvényben lévő követelményrendszernek kell megfelelnie az alábbiak szerint. Az Év golfozója címet az a játékos nyerheti el, aki a ranglistán, a magyar bajnokságon, a Magyar Kupán a nyílt magyar bajnokságon (junior, férfi, női kategóriában), a Senior Ősz versenyen (senior és senior női kategóriában), a  junioroknál a Junior Touron elért helyezései alapján a legtöbb pontot gyűjtötte.

A helyezés a verseny bruttó eredménylistáján megjelenő, a saját kategóriájában elért helyet jelenti, illetve az év végén a játékos ranglistában, illetve a Junior Touron elért helyezést. A juniorok és seniorok indulása a felnőtt magyar bajnokságon ezt úgy érinti, hogy elviszik a helyezést, de nem kapnak érte a helyezésük alapján pontot. Ők a saját bajnokságukon szereznek ranglista és értékelő pontokat.


Kővári Dániel, az év férfi golfozója

Nemzetközi szereplésnél az EGA versenynaptárában szereplő versenyek bruttó eredménylistája szerinti helyezések számítanak, kivéve a seniorok esetében, ahol az év elején a MSGT által közzétett nemzetközi versenyek hivatalos eredménylistája szerinti helyezések számítanak. A verseny eredménylistáját az érintett játékos köteles a szövetségbe eljuttatni, különben az eredményt nem lehet figyelembe venni.

Nem kaphatja meg a díjat olyan versenyző, aki ellen klubjánál vagy a Magyar Golf Szövetségnél fegyelmi eljárás indult, és el lett marasztalva, illetve sportszerűtlen magatartást tanúsított. A bírálatból indokolt esetben a Magyar Golf Szövetség Elnöksége saját kezdeményezése, vagy a versenyző klubja vezetőségének indokolt javaslata alapján zárható ki a versenyző az MGSZ elnöksége által.

Az idei év teljesítményei és az MGSZ által meghatározott kiírásban foglalt követelményrendszer alapján 2011-ben az Év golfozója és az Év golfklubja díj nyertesei:

Férfi kategória: Kővári Dániel (Old Lake GC.)
Női kategória: Batta Krisztina (Pannonia GC.)
Junior kategória: Németh Olivér (Budai Golf Club)
Női senior kategória: Szűcs Gabriella (Birdland Golf & Country Club)
Férfi senior kategória: Dr. Takács János (Old Lake GC.)
Az év golfklubja 2011: Budapest Highland GC.

(Hungolf)

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5