Jolie és Pitt is dizájnernek állt

Címkék: Asprey, ékszer, gyémánt, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A sztárpár egy 2,5 millió forint értékű mandzsettagombot tervezett a londoni Asprey luxusmárkának. A kiegészítő eladásából származó összeg egy jótékonysági szervezet számlájára kerül majd.

Ma már megszokott, hogy minden sztár tervez valamit időnként. Ha kivételesen nem saját kollekciót dob piacra, akkor jótékonysági célból áll egy időre dizájnernek.

Brad Pitt és Angelina Jolie a londoni Asprey luxusékszer-manufaktúrával fogott össze, hogy pénzt szerezzen az Education Partnership For Children of Conflict (EPCC) nevű jótékonysági szervezetnek, amelynek a színésznő az egyik társalapítója.

justluxe.com
Angelina Jolie álmodta meg a dizájnt

A páros a Protector Collection első férfiaknak készült kiegészítőjét tervezte meg. A mandzsettagomb, amelynek értékét 11 ezer dollárra (2,4 millió forintra) becsülik, 18 karátos fehéraranyból készült, értékét pedig a fekete gyémántok és a smaragdok dobják meg. Az ékszer a kollekció vezérmotívumát, a kígyót jeleníti meg.

A dizájn Angelina Jolie ötlete alapján született meg, és az a gyűrű ihlette, amelyet a színésznő első várandóssága idején, 2006-ban kapott ajándékba, amikor Brad Pittel első gyermeküket, Shiloh-t várták.

A kollekcióhoz többek között a mandzsettagombhoz illő gyűrű, fülbevaló és medál is tartozik. Az ékszerek eladásából származó összeget Jolie alapítványa a háborúk és a természeti katasztrófák sújtotta országokban élő gyerekek oktatására fordítja majd.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5