Szétosztotta vagyonát egy esküvőért a 85 éves hercegnő

Címkék: hercegnő, esküvő

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Szerelemből házasodik újra a mesésen gazdag spanyol Alba hercegnő. A 85 esztendős Cayetana Fitz-James Stuart választottja egy 25 évvel fiatalabb köztisztviselő.

Alba hercegnő - aki a Guinness Rekordok Könyvében is szerepel, mert neki van a világon a legtöbb rangja és neve - az utóbbi hónapokat azzal töltötte, hogy hat gyermeke között felosztotta milliárdos vagyonát. Ők ugyanis nem nézték jó szemmel, hogy édesanyjuk ismét férjhez kíván menni, ráadásul egy egyszerű polgárhoz.

"Minden nagy szerelemnek házassággal kellene végződnie" - indokolta a hercegnő májusban a Vanity Fair magazinnak, hogy miért akarja harmadik férjéül a 60 esztendős társadalombiztosítási alkalmazottat, Alfonso Diezt. Mind a hat gyermeke első férjétől, Luis Martinez de Irujo mérnöktől, Sotomayor hercegének fiától született. Halála után az özvegy sokakat meghökkentett, amikor második férjéül egy kiugrott jezsuita papot választott. A hercegnő 1978-ban másodszor is megözvegyült.


Minden vagyonát elosztogatja az esküvőért

A harmadik frigybe azonban nem akartak beletörődni az utódok. A pletykák szerint még János Károly király közbenjárását is kérték, hogy ne hagyja jóvá a házasságot. Mint Alba hercegnő a spanyol rádióban korábban elpanaszolta: igazán nem érti, hogy miért akadékoskodnak a gyermekei. "Senkit sem bántunk. Bárcsak rendbe jönnének a dolgok! Alfonso semmire sem tart igényt, mindent visszautasított. Semmit sem akar, csak engem!" - fakadt ki.

A hercegnő vagyonát 600 millió és 3,5 milliárd euró közötti értékűre becsülik. Spanyolországban számos palotája, kastélya és hatalmas birtokai vannak, műkincsgyűjteményében pedig többek között Vélazquez-, Goya- és Rubens alkotásai sorakoznak. A vagyon felosztásának hallatán kissé megenyhültek az utódok. "Ha végül mégiscsak férjhez megy anyám, elmegyünk az esküvőre, de továbbra sem értünk vele egyet" - ütött meg békülékenyebb hangot egyik fia, Cayetano a minap az El Mundo című napilapban.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5