A 100 leggazdagabb magyar 2010-ben

MTI

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A 100 leggazdagabb magyar együttesen 257 milliárddal növelte a vagyonát tavaly - derül ki a Napi Gazdaság Kiadó Kft. 2010-es kiadványából. Továbbra is Demján Sándor vezeti a listát.

A 100 leggazdagabb 2010-es listáját az idén is Demján Sándor vezeti. A 2010-es listába kerüléshez 4,3 milliárdos "belépési minimumot" kellett elérni. Az összeállításból kiderül, hogy az első helyezett Demján Sándor 150 milliárd forintos vagyont mondhat magáénak, amely a tavalyi drasztikus csökkenést követően már több mint 10 százalékkal gyarapodott.


Demján Sándor, a leggazdagabb magyar

A második helyen álló Csányi Sándor és a harmadik Várszegi Gábor is növelni tudta vagyonát az elmúlt évben. Az adatok az első tíz helyezett esetében jelentős gyarapodásról tanúskodnak.

A kiadványban az országos 100-as lista mellett az idén is külön összeállításban szerepelnek Nyugat-, Kelet-, Közép- és Dél-Magyarország leggazdagabbjai.

 

 

 

14 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Senki | 2010. június 20., vasárnap 00:19:32

jozan!! Te komolyan gondolod amit írtál?? :-D Nézz már utána a neten,ez az embert,mit csinált rendszerváltás előtt!! Tipikus ostoba exelvtárs aki jókor volt jó helyen!! Fillérekért privatizált magának (és kisbarátainak) állami cégeket és utána állami megbízásokból bezsebelte és visszosztotta a milliárdokat.. Neked is ment volna,ha Te vagy ott, hidd el!! Sosem volt és nem is lesz, ugynevezett "topmanager"!! Akit annak nevezhetsz ebben az országban azt ugy hivják,h Sugár András (Westel) v Várszegi Gábor (fotex)...

jozan | 2010. május 16., vasárnap 10:02:42

Mindenkinek áll a zászló csak élni kell vele és nem otthon ülni és várni a sült galambot.

Kefe | 2010. május 14., péntek 19:51:23

És állítólag gazdasági válság van... Úgy tűnik csak a kisembereknek.

Zana | 2010. május 13., csütörtök 13:57:04

Úgy emlékszem, hogy az állam több milliárdot adott a bankoknak a válság kirobbanásakor. Mi lett volna, ha a lakosságnak csökkentette volna a tőke törlesztését arányos % -ban ? A banknak úgy is meg van a haszna a kamat miatt. De ha nincs 3 milliárd haszon, csak 2 millárd az már veszteség. 2 éve fizetem a hitelem elmaradás nélkül. Most 80000 Ft-al kevesebb az össz tartozásom, mint 2 éve.

Juli | 2010. május 12., szerda 23:55:51

Ha az OTP-számlámról más bankba utalok, még aznap leveszik a pénzt, de a másik számlán csak pár nap késedelemmel jelenik meg. Ennek és még sok számlatulajdonos átutalásának lassított menete kinek kamatozik? Így én is tudnék könnyen extraprofithoz jutni. No comment!

pp | 2010. május 12., szerda 21:53:18

exisztencia

Csabi | 2010. május 7., péntek 23:34:39

Nyissuk csak ki a 3/3 ügyosztály aktáit és rögtön kiderül a gazdagok közül ki alapozta meg a vagyonát becsületes pénzből....

csakat | 2010. május 7., péntek 20:31:24

100 legszegényebb listán én is rajta vagyok. Ezek nem buta emberek de én sem.... rosszkor, rossz helyre születtem.

egy szegény | 2010. május 7., péntek 13:51:26

Szégyen, hogy a válság alatt még növelni tudták a vagyonukat, amikor honfitársaik ezrei veszítették el munkájukat, lakásukat, exisztenciájukat. Legalább a vagyonuk tavalyi növekményét fordíthatták volna jótékony célra, de akár többet is. Ettől kellett volna harsognia a sajtónak.

kirekesztett | 2010. május 7., péntek 11:01:56

Ki tudja azt megmondani, hogy a felvett hitelekből, miért csak egyes vállalkozóknak, bankoknak adnak, az átlag embernek szinte semmi nem jut csak az adóemelés, nyugdíjkorhatár 65 évre emelése, munkanélküliség és ezeknek a hiteleknek a visszafizetése, mert ezt még az unokáink is nyögni fogják!!!!!!!! "Balázsnak" Tisztelet a kivételnek (mert vannak vállalkozók akik a dolgozóinak az érdekeit is nézik, bejelentik és megfizetik a munkavállalót), de szerintem ennyi vagyont lehetetlen, becsületesen összeszedni, főleg ilyen rövid idő alatt!!!!!


1 2

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5