88 millió forintért tankol az egykori szépségkirálynő

Címkék: hajó, jacht, Vava II

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

250 ezer fontért, 88 millió forintért tankolja tele hajóját a leggazdagabb brit nő, Kirsty Bertarelli. Az egykori Miss Nagy-Britannia svájci férjétől kapott hajója, a Vava II. a maga 96 méterével a legnagyobb az Egyesült Királyságban.

A 40 éves nő ajándékba kapta a hajót, aminek a megépítésén 200 munkás dolgozott Plymouth-ben, a legnagyobb titoktartás mellett. A monstrum megtankolása önmagában is komolybb vagyont követel, kereken 250 ezer fontért, 88 millió forintért lehet teletölteni az üzemanyagtartályokat.


Az elindítása is milliókba kerül

Az egykori brit szépségkirálynőnek korábban egy szerény, 47 méteres jachttal kellett beérnie és milliárdos svájci férjének, Ernestónak. Nagy-Britannia leggazdagabb nője mert nagyot álmodni és 96 méteres, hatemeletes jachtot építtetett a családnak, 100 millió fontos, azaz 35 milliárd forintos költséggel.

A jacht ugyan csak a 33. legnagyobb a világon, ennél hatalmasabbat az Egyesült Királyságban még nem építettek. A Vava II névre keresztelt hajó két éven keresztül épült kétszáz munkás bevonásával, a formaterv a gyártás alatt végig titkos volt.
 

Különleges meglepetésnek szánta a hajót a férj

A jachton helikopterleszállót és egy olyan medencét is kialakítottak, amelynek mélysége a vendégek igényei szerint változtatható. Heti több tízezer fontos áron, úgy tervezik, kibérelhető is lesz a Vava II. A felszerelés része négy kisebb méretű hajó, melyekkel utasokat lehet felvenni olyan kikötőkből, ahova a jacht méretei miatt nem tud behajózni.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5